1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Altay: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Başkan Altay: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

featured

Başkan Altay: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” / Haberin Peşinde Urfa

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’daki esnaf odalarının başkanları istişare toplantısında buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları İstişare Toplantısı’nda Konya genelindeki esnaf odalarının başkanları bir araya geldi.

Programa güçlü bir katılımın olmasının kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Altay, Konyalı esnafın ‘Türkiye Yüzyılı’ meselesini ne kadar iyi anladığına sahada şahitlik ettiklerini dile getirerek, “Bugüne kadar gösterdiğiniz destek, iyi niyet, güler yüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını; birlikte Konyamıza daha güzel işler yapmayı temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise “Ülke olarak yolumuzda, yürüyüşümüzde esnaf her zaman yanı başımızda ve her zaman yol arkadaşımız olarak bizimle devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya’nın Türkiye çadırının orta direği olduğunu, Konya çadırının orta direğinin de esnaflar olduğunu söyledi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Altay: “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!