1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Bakan Koca,yeni aşı gruplarını duyurdu ! İşte aşı takvimindeki yeni gruplar

Bakan Koca,yeni aşı gruplarını duyurdu ! İşte aşı takvimindeki yeni gruplar

featured

Bakan Koca, “Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da dahil edileceğini açıkladı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Bakan Koca, aşı kapsamına berber ve kuaförlerin de alındığını duyurdu. Bakan Koca dünkü Bilim Kurulu Toplantısı sonrası gelecek pazartesi günü 40 yaş grubunun aşılanacağını açıklamıştı.

Bakan Koca’nın Twitter’dan yaptığı paylaşım şöyle;

Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.

BERBER VE KUAFÖRLER DE DAHİL EDİLDİ

Bir tweet daha atan Bakan Koca, “Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Koca,yeni aşı gruplarını duyurdu ! İşte aşı takvimindeki yeni gruplar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!