1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti

Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti

featured

Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti / Haberin Peşinde Urfa

Türkiye genelinde önüne geçilemeyen corona vakalarındaki artış Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir aile trajedisine dönüştü. Hastalığa yakalanan aynı aileden 3 kişi, bir ay içinde hayatını kaybetti. 

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan Muhammet Kılınç yakalandığı corona virüsü sebebiyle tedavi altına alındığı hastanede 12 Kasım’da yaşamını yitirdi.

Kronik rahatsızlığı bulunan Muhammet Kılınç’ın annesi Mahmure Kılınç da virüs nedeniyle tedaviye alındı. Anne Kılınç da geçen hafta yaşamını yitirdi.

Corona virüsü nedeni ile bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören baba Hasan Kılınç ise yaşamını yitirdi. 6 çocuk babası Hasan Kılınç’ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından virüs nedeni ile ölen oğlu ve eşinin mezarlarının yanında toprağa verildi. (İHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aynı aileden 3 kişi korona virüs nedeni ile hayatını kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!