1. Haberler
  2. Eğitim
  3. AUZEF final sınavı için son gün! AUZEF online sınavına giriş nasıl yapılır?

AUZEF final sınavı için son gün! AUZEF online sınavına giriş nasıl yapılır?

featured

AUZEF final sınavı için son gün! AUZEF online sınavına giriş nasıl yapılır? / Haberin Peşinde Urfa

AUZEF’te kaydı bulunan binlerce öğrenci final sınavlarına bu kez evlerinden giriş yapıyor. Corona virüsü sebebiyle online olarak yapılan AUZEF final sınavı için bugün son gün. Peki online AUZEF sınavına giriş nasıl yapılır? 

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavları online olarak gerçekleştiriliyor. Daha önce gerçekleştirilen vize sınavları ile sisteme alışan öğrenciler bugün itibariyle son erecek olan final sınavına giriş yapabiliyor. İşte detaylar…

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN?

İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavları 10 Temmuz 2020 – 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak.

ONLİNE AUZEF SINAV GİRİŞ SAYFASI

AUZEF ONLİNE FİNAL SINAVINA NASIL GİRİLİR?

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme (final) sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Bahar dönemindeki derslerinizin bitirme (final) sınavları 10 Temmuz 2020 – 20 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sınavlarınıza bu tarihler arasında 24 saat boyunca istediğiniz gün ve saatte girebilirsiniz. Bitirme (Final) sınavında her bir ders için öğrencilerimize süresi 30 dakika olan, çoktan seçmeli 20 adet soru yöneltilecektir.

Çevrimiçi (Online) Sınav Sitemine giriş yaptıktan sonra karşınıza sınav kurallarını içeren bilgiler gelecek ve bunu onaylamanız istenecektir. Lütfen bu ekrandaki bilgileri çok dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Sıradaki soruya geçtikten sonra kontrol veya düzeltme amacıyla önceki soruya/sorulara kesinlikle dönülemez.

Sınavın herhangi bir anında “Sınavı Bitir” butonuna basmanız halinde karşınıza bir uyarı ekranı gelecektir. Bu ekrandaki “Sınavımı Bitirmek İstiyorum” butonunu da onaylarsanız sınavınız sonlandırılır. Böyle bir durumda bir daha hiçbir koşulda ilgili dersin sınavına tekrar girilemez ve herhangi bir koşulda yeni bir sınav hakkı tanınamaz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AUZEF final sınavı için son gün! AUZEF online sınavına giriş nasıl yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!