1. Haberler
  2. Gündem
  3. Armis’te üst düzey atama

Armis’te üst düzey atama

featured

Armis’te üst düzey atama / Haberin Peşinde Urfa

Dayanıklı tüketim ve mobilya sektöründe 25 yılı aşkın süredir deneyime sahip olan Ertan Boğa, Armis Yatak Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.

Dayanıklı tüketim ve mobilya sektöründe 25 yılı aşkın süredir deneyime sahip olan Ertan Boğa, Armis Yatak Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. Ertan Boğa, Armis markasının yurtiçi ve yurtdışı pazarlama stratejilerini belirleyerek, satış ağının genişletilmesi ve müşteri odaklı ürün geliştirme konularına liderlik edecek.

Türkiye’de 20 yıldır hizmet veren Acme Holding’in iştiraki Armis, gerçekleştirdiği yeni atama kararı ile pazarlama ve iş geliştirme süreçlerine Ertan Boğa liderlik edecek. Ertan Boğa, kalite, kullandığı ileri teknoloji ve çağdaş tasarım detaylarıyla önde gelen yatak markalarının arasında yer alan Armis’in büyüme hedefleri doğrultusunda pazarlama ve satış faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayacak.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Armis’te üst düzey atama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!