1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Anadolu Üniversitesi’nden online sınav duyurusu! AÖF final sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi’nden online sınav duyurusu! AÖF final sınavları ne zaman?

featured

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi için online sınav duyurusu yayınladı. AÖF final sınavlarının hem tarihi hem de online olacağı açıklandı. İşte AÖF final sınavlarına dair merak edilenler…

AÖF 2019-2020 bahar dönemi final sınavlarına dair detaylar belli oldu. Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz’da gerçekleşecek.

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLINE MI OLACAK?

AÖF final sınavlarının tarihinin yanında sınav yöntemi de açıklandı. AÖF dönem sonu sınavları online olarak internetten gerçekleşecek.

SINAV TÜM GÜN AÇIK OLACAK

Açıklamada, sınavın yurt içi ve yurt dışı programlar için 24 Haziran saat 00.01 ve 8 Temmuz saat 23.59 arasında erişime açık olacağı kaydedildi.

Sınav uygulama esasları ve detaylı bilgilerin üniversitenin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Anadolu Üniversitesi’nden online sınav duyurusu! AÖF final sınavları ne zaman?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!