1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP URFA TEŞKİLATI KAYNIYOR İL BAŞKANI KIRIKÇI’YA ÇOK AĞIR SÖZLERLE YÜKLENDİ

AKP URFA TEŞKİLATI KAYNIYOR İL BAŞKANI KIRIKÇI’YA ÇOK AĞIR SÖZLERLE YÜKLENDİ

featured

Geçtiğimiz yıl yapılan Olağan Kongrese yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından İl Genel Sekreterliğine getirilen Yasin Fırat Çiftçi, Uzun zamandır AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantılarına katılmadığından dolayı, İl Başkanlığı tarafından üyeliği düşürülmüştü.

Yasin Fırat Çiftçi alınan bu kararın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile İl Başkanı Kırıkçı’yı adeta topa tuttu. İşte Çiftçi’nin o açıklaması;

“Gençlik kolları dönemimden bugünlere kadar Emek Verdiğim, Sevda beslediğim partimden ihraç edilmem söz konusu değildir. Sayın İl Başkanının Yönetimde Devamsızlığı Rutin Hale Getiren Bir Çok Arkadaşımıza Tüzüğün ilgili Maddesini Uygulamayıp Mazeretli olmama rağmen Sadece Şahsıma Uygulaması Şahsi hırslarından kaynaklandığının göstergesidir.”

“HIRSIZLIK GİBİ, PETROL RANTI GİBİ…”

AK Parti’ye Ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana olan Sevdam Bitmeyecek ve hiç kimsede bu sevdama engel olamayacak. “İyi ki Mazeretsiz Üç defa Toplantıya Katılmamam Gerekçe yapılıp hukuksuz bir şekilde Yönetim Kurulu Üyeliğim düşürülmüş. Ya Allahım Esirgesin hırsızlık gibi Petrol Rantı, Peysaj ihalesi gibi iftira, bel altı şantaj ve iş takibi yapıp ve en önemlisi yolsuzluk olayları yaşamış olsaydım kendimi asla affetmezdim. AK Partimin hala resmi üyesiyim ve üyesi olmaya devam edeceğim. 2023 Büyük Türkiye Hedefini Ortaya Koyan Sayın Cumhurbaşkanımızın Her zaman Emrinde olacağım. Durmak Yok Yola Devam…”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP URFA TEŞKİLATI KAYNIYOR İL BAŞKANI KIRIKÇI’YA ÇOK AĞIR SÖZLERLE YÜKLENDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!