AK Partili Alim’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

ak-partili-alimden-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji-m8jllH4K.jpg

AK Partili Alim’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı / Haberin Peşinde Urfa

RİZE-29.10.2022-HİBYA- AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alim, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümünü milletçe büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Aziz milletimizin çetin mücadeleler sonucu elde ettiği kazanımlar neticesinde bugün 99. yılına ulaştığımız Cumhuriyetimiz ebediyen payidar kalacak. Milli mücadele dönemlerinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılıkta yürütülen Kurtuluş Savaşımız tarihine az rastlanılan bir zaferle sonuçlandı. İstiklal ve istikbal mücadelemizi Cumhuriyetle taçlandıran milletimiz vatan söz konusuysa gerisi teferruattır düşüncesiyle kanıyla canıyla mücadele verdi. Her bir karışında büyük bir mücadele ve tarih yatan bu cennet vatanı bizlere emanet etti.

Cumhuriyet, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı, istiklal mücadelemizin bize bıraktığı en önemli miraslardan biridir. AK Parti iktidarıyla ortaya konan siyasi ve ekonomik istikrarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız. Türkiye’yi değiştiren Türkiye’yi dönüştüren bir parti olarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda bir Türkiye Yüzyılı başlıyor. Tüm vatandaşlarımızın istikbaline güvenle bakacağı bir Türkiye için hem ilimizde hem ülkemizde çalışmalarımızı şekillendirerek, yeni hizmetler peşinde koşmaya devam edeceğiz. 20 yıllık iktidar dönemimizde ülkemize sağladığımız kazanımları perçinleştirmek için hep birlikte daha müreffeh yarınlara ulaşmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle  hemşehrilerimizin  ve bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, kuruluşunda pay sahibi olan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları vatan kılmak için ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle yad ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Exit mobile version