1. Haberler
  2. Gündem
  3. AÇIK CEZAEVİNDE ŞOK EDEN OLAY: DIŞARIDAN GİRİP MAHKUMU VURDULAR

AÇIK CEZAEVİNDE ŞOK EDEN OLAY: DIŞARIDAN GİRİP MAHKUMU VURDULAR

featured

Gece saatlerinde cezaevinin önüne araçla gelen beş kişi, tel örgüleri kestikten sonra cezaevi bahçesine girdi. Ardından B-5 koğuşuna kadar ilerleyen saldırganlardan biri, 30’a yakın suç kaydı bulunan bir mahkumu kurşun yağmuruna tuttu. Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk’ün haberine göre, bu şok edici olay cezaevindeki güvenlik kameralarına yansıdı ve görüntüler incelenerek saldırganların kimlikleri kısa sürede tespit edildi.

5 ŞÜPHELİ KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın hemen ardından başlatılan soruşturma kapsamında, cezaevindeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerle saldırganların kimlikleri belirlendi. Kısa süre içinde beş şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, cezaevindeki mahkumu geçmiş bir cinayetin intikamını almak için vurduklarını itiraf ettiler.

İNTİKAM İÇİN KURŞUN YAĞDIRDI

Cezaevindeki mahkumu vuran 24 yaşındaki Musa Orhan, 23 Haziran 2024 tarihinde Elazığ Olgunlar Mahallesi’nde meydana gelen ateşli silahla kasten öldürme olayının intikamını almak amacıyla bu saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtti. Orhan’ın 15 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenilirken, cezaevinde yaşanan bu olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması gündeme geldi.

Bu haber, Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk’ün köşe yazısından derlenmiştir.

adalet sistemi Cezaevi elazığ güvenlik zaafiyeti Murat Bulut Musa Orhan ruhsatsız silah Silahlı Saldırı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AÇIK CEZAEVİNDE ŞOK EDEN OLAY: DIŞARIDAN GİRİP MAHKUMU VURDULAR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!