1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’DA TELEFON DOLANDIRICISI ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDI

URFA’DA TELEFON DOLANDIRICISI ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDI

featured

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, telefonda kendilerini Polis-Savcı- Asker vb. olarak tanıtmak suretiyle vatandaşların para, altın vb. kıymetli eşyalarını kandırmak suretiyle alan dolandırıcılar ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda polis ekiplerinin kontrolleri esnasında durumundan şüphelenerek durdurduğu şüpheli İ.Ö (22) isimli şahsa ait poşet içerisinde; 9 adet bilezik, 12 adet ata altın, 1 adet çeyrek altın, 1 çift küpe, 1 adet yüzük olduğu tespit edilerej ve ziynet eşyalarına el konuldu.

Olayın Aracısı konumunda bulunan diğer şüpheli İ. Ö. (25) isimli şahıs İ.Ö (22) isimli şahsı karşılamaya geldiği esnada yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayın İstanbul İli Eyüpsultan ilçesinde gerçekleştiği, Nitelikli Dolandırıcılık suçuna maruz kalan müşteki N.U (60) olduğu tespit edildi. Adli mercilere intikal ettirilen şüpheli İ.Ö.(22) ve İ.Ö.(25) isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’DA TELEFON DOLANDIRICISI ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!