1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor

ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor

featured

ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor / Haberin Peşinde Urfa

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB), “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programı kapsamında Haymanalı muhtarlarla bir araya gelinerek, muhtarların sorunları dinlendi.

Programda; muhtarlar sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir Belediyesinin her biriminden toplantıya katılan yetkililere kendileri iletti.

Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, şunları söyledi:

“Burada hep birlikte mahallelerimizle alakalı sorunları dinlemek için belediyemizin tüm birimleriyle yanınızdayız. Yaşanan ufak tefek sorunları çözmek için buradayız. Sizi dinlemeye geldik. Sayın Başkan’ımız Mansur Yavaş’ın da en çok önem verdiği konulardan biri. Sizlere çok değer veriyoruz.”

EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelen muhtarlar, mahallelerinin kronikleşen sorunlarını masaya yatırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın görüntülü arama yaparak katıldığı “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programında; sokak hayvanlarından yeşil alanlara, kaldırımdan asfalta kadar birçok konu görüşüldü.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!