1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye’nin yazarları Sakarya’da buluştu

Türkiye’nin yazarları Sakarya’da buluştu

featured

Türkiye’nin yazarları Sakarya’da buluştu / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA – 04.11.2022 – HİBYA – Sakarya Büyükşehir Belediyesi kasım kültür sanat etkinlikleri ‘Türkiye’nin Yazarları Sakarya’ da isimli özel etkinlik izleyicileri ile bir araya geldi.

Etkinliğe Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, Başkan Yardımcısı Sinan Çiçeli çok sayısa yazar ve dinleyici katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kasım kültür sanat etkinlikleri ‘Türkiye’nin Yazarları Sakarya’da isimli özel etkinlik, Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi başkanı Fahri Tuna’ açılış konuşması ile başladı.
Etkinlik’te söz alan; Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan etkinliği düzenleyen Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce , Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi başkanı Fahri Tuna teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin yazarları Sakarya’da buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!