1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Eskişehir Senfoni Orkestrası ve Elvin Hoxha Ganiyev bir konser gerçekleştirdi

Eskişehir Senfoni Orkestrası ve Elvin Hoxha Ganiyev bir konser gerçekleştirdi

featured

Eskişehir Senfoni Orkestrası ve Elvin Hoxha Ganiyev bir konser gerçekleştirdi / Haberin Peşinde Urfa

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, konuk solist olarak sahnede ağırladığı keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev ile bir konsere imza attı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, konuk solist olarak sahnede ağırladığı keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev ile bir konser gerçekleştirdi.

Carneige Hall, Berlin Filarmoni Hall, Kremlin Palace, Tchaikovsky Konser Salonu, Amsterdam Concertgebouw, Zurih Tonhalle, Royal Albert Hall gibi dünyaca ünlü konser salonlarında sahne alan ve uluslararası çok sayıda ödülü bulunan keman Elvin Hoxha Ganiyev, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda (Opera) bir konser gerçekleştirdi.

Biletleri satışa çıkar çıkmaz büyük ilgi gören konserde Senfoni Orkestrası ve Elvin Hoxha Ganiyev, “A. Piazzolla’nın 4 Mevsim ve A. Glazunov’un Mevsimler’den Yaz ve Sonbahar” adlı eserlerini seslendirdi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eskişehir Senfoni Orkestrası ve Elvin Hoxha Ganiyev bir konser gerçekleştirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!