1. Haberler
  2. Gündem
  3. Senfoni Orkestrası, klasik müziği sanatseverlerle buluşturdu

Senfoni Orkestrası, klasik müziği sanatseverlerle buluşturdu

featured

Senfoni Orkestrası, klasik müziği sanatseverlerle buluşturdu / Haberin Peşinde Urfa

Konuk solist olarak Nazik Rahmedova’yı sahnede ağırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, klasik müzik eşliğinden sanatseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

Eskişehirlileri klasik müzikle buluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, orkestra şefliğini Işın Metin’in yaptığı konserde konuk solist olarak Nazik Rahmedova’yı sahnede ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda (Opera) düzenlenen ve büyük ilgi gören konserde, Senfoni Orkestrası ve konuk solist Nazik Rahmedova tarafından dünyaca ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi. Büyük ilgi gören konser sonunda izleyiciler, Senfoni Orkestrası’nı ve solist Rahmedova’yı uzun süre ayakta alkışladı. Düzenlediği birbirinden özel konserlerle büyük ilgi gören Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, klasik müzikle sanatseverleri buluşturmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Senfoni Orkestrası, klasik müziği sanatseverlerle buluşturdu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!