1. Haberler
  2. Gündem
  3. TATLISES “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

TATLISES “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

featured

Şanlıurfa’lı türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüştü. Tatlıses bu süreçte kendisini aramayanlara hakkını helal etmediğini söyledi.

Şanlıurfa’lı imparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüştü. Kaza sonrası konuşan İbrahim Tatlıses, “Ayaklarım iyileşti. Artık yürüyorum” dedi. Magazin D’ye konuşan Tatlıses kendisini bu süreçte aramayanlara da, “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek sitem etti. Ünlü sanatçı, “Beddua almam. Çok sadaka veririm. Verdiğim sadakalar beni korudu” dedi.

KAYALAR MELEK OLDU
Kaza anını da anlatan İbrahim Tatlıses; “Araba kayıyor, kayalar tutmuş. Melekler kaya oldu kurtardı yoksa tepetaklak gidiyorduk. Kaza olduktan sonra telefonum çalmaya başladı ama elimi uzatıp telefonu alamadım. Sonra araba yanmaya başladı. İdo dışarıda biri aracı durdurmuş. Yangını öyle söndürmüşler.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TATLISES “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!