1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bağcılar’da kültür sanat sezonu açıldı

Bağcılar’da kültür sanat sezonu açıldı

featured

Bağcılar’da kültür sanat sezonu açıldı / Haberin Peşinde Urfa

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, belediyelerin kültür ve sanat alanında yapacağı her şeyin geleceğe yapılmış bir yatırım olduğunu söyledi.

Bakan Yardımcısı Demircan, bir otelde düzenlenen etkinlikteki konuşmasında,  belediyecilikte kültür sanat faaliyetlerine bakılmadan hizmet etmenin imkanının kalmadığını bildirdi.

Gençlere hayatı kolay kılacak kültürel faaliyetler düzenlediklerini belirten Demircan, ”Biz şehirlerin alt yapılarını iyi bir yere getirdikten sonra bizi biz yapan değerleri, kültürümüzü ve hayatımıza dokunan bütün alanlarda yetiştirmek ve yenilikçi projeleriyle geleceğimizi onların üzerinden inşa etmek zorundayız.” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise toplumların gelişmişlik düzeyinin ürettikleri eserler ile bu eserlerin estetik değerleriyle ölçüldüğünü aktardı.

Özdemir, kültür sermayesininin ne denli zengin tutulursa, üretilecek her işin, her uğraşın, o denli estetik kazanacağını ifade ederek, ”Hep birlikte paylaşarak çoğalmak istiyoruz. Biz bu süreçte belediye olarak elimizden geleni yapıyor olacağız.” görüşünü aktardı.

Etkinlikte, yönetmenliğini Çağrı Beşli, müziklerini ise Ali Tolga Demirtaş’ın yaptığı “Sizinle Güzel” isimli film gösterimi yapıldı. Santur sanatçısı Sedat Anar’ın müzik dinletisi ve kum sanatı gösterisi sergilendi.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağcılar’da kültür sanat sezonu açıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!