1. Haberler
  2. Spor
  3. Yeni gol kralı Kerem Aktürkoğlu, Bafétimbi Gomis’in gol krallığına son verdi

Yeni gol kralı Kerem Aktürkoğlu, Bafétimbi Gomis’in gol krallığına son verdi

featured

Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta sarı kırmızılıların ikinci golünü atan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Gomis dışında gol atan ilk isim oldu.

Geçen hafta 10 kişi kalıp son dakikada gelen golle Gaziantep FK’yı mağlup ederek moral bulan Galatasaray, bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekipte, Kasımpaşa maçıyla da bir ezber bozuldu. Sezon başından bu yana sarı kırmızılıların tüm gollerini bir tek isim attı. O da Bafetimbi Gomis’ti. 6 maçta 4 gole ulaşan Gomis, Kasımpaşa karşısında da 20. dakikada beraberliği getiren isim oldu. Ancak bu gidişata bir isim son verdi.

Kerem’den iki gol birden

Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, 50. dakikada Sergio Oliveira’nın müthiş ara parasında topu Ertuğrul Taşkıran’ın bacaklarının arasından filelere yolladı. Kerem böylece bu sezon Gomis dışında gol atan ilk isim oldu.

Cimbom, 69. dakikada yeniden Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gol ile farkı 2’ye yükseltti. Patrick van Aanholt’tan aldığı pası ceza sahası dışında kontrol eden Kerem Aktürkoğlu uzak mesafeden vuruşunda topu ağlara gönderdi. 3-1

Kerem’den 21. gol

En son geçen sezon 16 Mayıs 2022’de oynanan Adana Demirspor maçında gol atan Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa karşısında attığı golle sarı kırmızılı formayla skor üretimini toplam da 21’ye çıkardı. Kerem, 21 gole 87 maçta ulaştı.

Öte yandan Kerem’in geçen sezon da ilk golünü Kasımpaşa’ya attığı ortaya çıktı.

Futbol,Galatasaray,Bafetimbi Gomis,Kerem Aktürkoğlu


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni gol kralı Kerem Aktürkoğlu, Bafétimbi Gomis’in gol krallığına son verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!