1. Haberler
  2. Gündem
  3. “Keşan Sinema Günleri” etkinlikleri başladı

“Keşan Sinema Günleri” etkinlikleri başladı

featured

“Keşan Sinema Günleri” etkinlikleri başladı / Haberin Peşinde Urfa

Kültür Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Keşan Belediyesi ve Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) işbirliğinde düzenlenen “Keşan Sinema Günleri” etkinliği başladı.

Kültür Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Keşan Belediyesi ve Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) işbirliğinde düzenlenen “Keşan Sinema Günleri” etkinliği başladı.

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde  perşembe  günü  19:30’da başlayan etkinliğe Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Düzenlenen etkinlikler her yaş ve kesimden sanat severin ilgisiyle karşılanırken, etkinlik kapsamında filmler, Keşanlı sanatseverler ile buluşturuluyor. Açık havada yapılan sinema etkinlikleri, “Aslan Hürkuş” (Çocuk Filmi) ve “Neşeli Günler” filmleriyle başladı.

 “4 gün boyunca birbirinden güzel filmleri halkımız ile buluşturacağız”

Keşan Sinema Günleri etkinliği ile ilgili konuşan Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’ı sanat ile buluşturan etkinlikleri düzenlemeye devam ettiklerini belirterek, “Kültür Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla KİSEV işbirliğinde hayata geçirdiğimiz ‘Keşan Sinema Günleri’ etkinliklerimiz başladı. Eski günleri yad ettiğimiz yıldızların altında sinema günlerimizin ilk akşamında Aslan Hürkuş ve Neşeli Günler filmlerini gösterime sunduk. 28 Ağustos 2022 Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinliğimiz kapsamında 4 gün boyunca birbirinden güzel filmleri halkımız ile buluşturacağız.” ifadesini kullandı.

Etkinlik takvimi şu şekilde:

-26 Ağustos 2022 Cuma saat 21.00 Aşk Tesadüfleri Sever

-27 Ağustos 2022 Cumartesi Saat 20.30 Köstebekgiller, Gölgenin Tılsımı, saat 22.30 Keşanlı Ali Destanı

-28 Ağustos 2022 Pazar Saat 20.00 Dağ 2, saat 22.30 Neşeli Günler

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Keşan Sinema Günleri” etkinlikleri başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!