1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Keşan’da “Dağ Bisikleti Festivali”

Keşan’da “Dağ Bisikleti Festivali”

featured

Keşan’da “Dağ Bisikleti Festivali” / Haberin Peşinde Urfa

Edirne’nin Keşan ilçesinde bu yıl 9’uncusu düzenlenen  “Dağ Bisikleti Festivali” 10-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

KEŞAN – 24.08.2022 – HİBYA – Edirne’nin Keşan ilçesinde bu yıl 9’uncusu düzenlenen  “Dağ Bisikleti Festivali” 10-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Keşan Belediyesi ile Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) işbirliğinde gerçekleşecek organizasyonun ana teması “ Bisikletli ölümleri durdurun”olarak belirlendi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, organizasyonun Saros Körfezi çapında olacağını  ve bisiklete gönül verenlere”Haydi al bisikletini yollar almasın” dediklerini söyledi. 

DOÇEK Başkanı Hakan Eşme’de  bu yıl festivalin ana temasının “Bisikletli ölümleri durdurun” olarak belirlendiğini ve Türkiye’de bu konuda acı örnekler yaşandığını  belirterek,şöyle konuştu:

”Son 2 yıl içinde 285 bisikletli arkadaşımız trafik kazalarında can verdi.Bu içimizi yakan bir durum.Bu konuda Türkiye çapında farkındalık yaratmak için çalışmalar sürüyor.Bi,zde ana temayı bunun üzerinde belirledik”

Eşme, festivalin Türkiye çapında kendine özgü parkurları olan  bir organizasyon olduğunu aktardı.
Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Keşan’da “Dağ Bisikleti Festivali”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!