1. Haberler
  2. Otomotiv
  3. İşte Dünyada Yılın Otomobili Ödülü’nü kazanan marka!

İşte Dünyada Yılın Otomobili Ödülü’nü kazanan marka!

featured

World Car of The Year 2020 ödülleri sahiplerini buldu. Bu yılın kazananı Kia’nın en büyük SUV modeli olan Telluride oldu. Telluride markanın başta Amerika olmak üzere ürettiği otomobillerden biri. Mazda3 ve CX-30’u geride bırakarak bu otomobilin birinci olduğunu da belirtmekte fayda var…

Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri farklı kategorilerle birlikte sahiplerini buldu. Performans otomobili ve lüks otomobil kategorisinde Porsche Taycan birinci seçilirken, yılın en iyi şehir otomobili ödülüne de Kia’nın elektrik motorlu otomobili olan Soul EV seçildi.

Kia Telluride

Yılın en iyi tasarımlı otomobili kategorisinde ise Mazda3 ödüle layık görüldü. Mazda’nın kompakt sınıftaki otomobili olan 3 yenilenen tasarımıyla 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı.

Mazda 3 HB

Geçen yıl ise Jaguar I-Pace Dünyada Yılın Otomobili yarışmasının kazanını olmuştu. Audi A7 ise geçen yılın lüks otomobili kategorisinde ödül almıştı. 2005 yılından beridir düzenlenen yarışmaya tüm dünyadan markalar katılabiliyorlar.

Jaguar I-Pace


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşte Dünyada Yılın Otomobili Ödülü’nü kazanan marka!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!