1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP’Lİ AKÇAKALE MECLİS ÜYESİ; “UYUŞTURUCU SATANLAR AKÇAKALE’DE CİRİT ATIYORLAR”

AKP’Lİ AKÇAKALE MECLİS ÜYESİ; “UYUŞTURUCU SATANLAR AKÇAKALE’DE CİRİT ATIYORLAR”

featured

Şanlıurfa’da uyuşturucu belası gençleri zehirlemeye, yuvaları dağıtmaya, anne babaları çaresiz bırakmaya devam ediyor. Son yıllarda şehirde artış gösteren uyuşturucu kullanımı nedeniyle bir çok genç hayatını kaybederken, bir çok yuva uyuşturucu illetinden yok oldu.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden sistemini dile getiren Ak Parti’li Akçakale Belediye Meclis Üyesi İsa Altuntaş;

“Sayın bütün Akçakale’liler size sesleniyorum. Kim evlat acısı çekiyorsa, uyuşturucu madde satanlar Akçakale’de cirit atıyorlar. Herkes devlete yardımcı olsun. Memlekette 1.500 ile 1600 arası çocuk, genç ve yetişkin madde içiyor. Buz (METAMFETAMİN) uyuşturucusunu içiyor. Siz sustukça evlatlarımız elden gidiyor. Ben bütün kim varsa söyledim. Bakana söyledik, Vali, Kaymakam, Emniyet, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Milletvekilleri fakat bir netice alamadık. Benim elimden gelen bu, ben evlat acısı çekiyorum herkes evladına sahip çıksın.” ifadeleri ile uyuşturucu belasını ulaştığı boyutları gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP’Lİ AKÇAKALE MECLİS ÜYESİ; “UYUŞTURUCU SATANLAR AKÇAKALE’DE CİRİT ATIYORLAR”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!