1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden cemevlerine erzak desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden cemevlerine erzak desteği

featured

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden cemevlerine erzak desteği / Haberin Peşinde Urfa

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “eşit yurttaşlık” ilkesiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı öncesinde için kentteki cemevlerine erzak desteği verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “eşit yurttaşlık” ilkesiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı öncesinde için kentteki cemevlerine erzak desteği verdi. Gültepe, Çiğli EVKA 2, Güzelbahçe, Harmandalı, Küçük Çiğli, Limontepe, Menemen Asarlık ve Uzundere’deki 8 cemevine iftar için 2 bin 100 kişilik yemeklik malzeme ulaştırıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın “Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışıyla İzmir’deki her bir yurttaşımızı merkezimize alarak var gücümüzle çalışıyoruz. Muharrem ayı manevi olarak yoğun duyguların yaşandığı bir ay. Bir nebze de olsa yurttaşlarımıza katkı sunabilmek, çorbamızı, lokmamızı paylaşmak istedik. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her daim yurttaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aşevleri Şube Müdürlüğü ekiplerine ait araçlarla ulaştırılan kolilerde kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek, barbunya, kırmızı mercimek, pirinç, bulgur, arpa şehriye, erişte ve makarna bulunuyor.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden cemevlerine erzak desteği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!