1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Jet Sosyete’nin evlerde çekilen özel bölümü ne zaman yayınlanacak?

Jet Sosyete’nin evlerde çekilen özel bölümü ne zaman yayınlanacak?

featured

Jet Sosyete’nin ilk kez yayınlanacak olan ve oyuncuların çekimleri kendi evlerinden gerçekleştirdiği “#Evdekal Özel Bölümü”, 8 Nisan Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek.

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, izleyicileri için sürpriz bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

Daha önce denenmemiş bir yöntemle çekimleri tamamlayan ekip, #evdekal’dığımız bu günler için çok özel bir bölümle ekrana geliyor.Jet Sosyete’nin ilk kez yayınlanacak olan ve oyuncuların çekimleri kendi evlerinden gerçekleştirdiği “#Evdekal Özel Bölümü”, 8 Nisan Çarşamba günü Star TV’de.

JET SOSYETE’NİN KORONA İLE İMTİHANI

Sosyal izolasyonun bir çekim tekniğine dönüştürüldüğü bölümde; Gizem İzmir’de annesinin evinde çok sıkılmış ve hayranlarının ilgisinin özlemi içindedir. Evde kalmaktan bunalmış Cengiz, çareyi bahçede yaşamakta bulmuştur. Safiye salgına karşı çamaşır suyundan medet umarken, Ozan ilk kez yalnız ve flörtsüz kalmıştır.

Şennur ise kendini sokağa atmak için çeşitli bahaneler bulmaya çalışmaktadır.

BKM,Çarşamba,dizisi,Gülse Birsel,izmir,korona,Star Tv


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jet Sosyete’nin evlerde çekilen özel bölümü ne zaman yayınlanacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!