1. Haberler
  2. Güncel
  3. Şanlıurfa’da Bir Kadın Yasak Aşk Yaşadığı Adamı Sokak Ortasında Öldürdü

Şanlıurfa’da Bir Kadın Yasak Aşk Yaşadığı Adamı Sokak Ortasında Öldürdü

featured

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde iddialara göre 3 çocuk annesi kadın, yasak aşk yaşadığı adama sokak ortasında kurşun yağdırdı. Adam olay yerinde hayatını kaybetti.

https://youtube.com/watch?v=vuuD8yWE-Q0

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Mızaryolu Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, 3 çocuk annesi F.Y. isimli kadın iddialara göre bir hafta önce evden kaçarak Iğdır’da yaşayan Ferhat D. ile Şanlıurfa’da buluştu. Birkaç gün birlikte yaşayan ikili henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından Suruç’a dönen kadın, babasının evine sığınarak Ferhat D.’yi arayıp gelmesini söyledi.

Suruç’ta bir araya gelen şahıs ile kadın arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın sonunda yanında sakladığı tabancayı çıkaran kadın, Ferhat D.’ye sokak ortasında defalarca ateş açtı. Şahıs olay yerinde hayatını kaybederken F.Y. ise cesedin başında durarak polisin gelmesini bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kadın gözaltına alınırken, Ferhat D.’nin cansız bedeni Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da Bir Kadın Yasak Aşk Yaşadığı Adamı Sokak Ortasında Öldürdü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!