1. Haberler
  2. Gündem
  3. BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI’NIN KARDEŞİ ÜNLÜ GÖZ DOKTORU HAYATINI KAYBETTİ

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI’NIN KARDEŞİ ÜNLÜ GÖZ DOKTORU HAYATINI KAYBETTİ

featured

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın kardeşi Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam’ın gündüz saatlerinde tansiyonunun yükseldiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavi gördükten sonra ayrılan Doktor Hüseyin Mirkelam, gece geç saatlerde kalp krizi geçirdi. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Doktor Hüseyin Mirkelam’ın kalp krizi geçirdiğini tespit etti. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Mirkelam, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cnnurfa.com ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HÜSEYİN MİRKELAM KİMDİR?

28 Şubat 1964 yılında Şanlıurfa’da doğan Mirkelam, Şanlıurfa’da geçen ilkokul ve lise yıllarının ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak doktor olmuştur. Hüseyin Mirkelam Uzmanlık eğitimini Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaparak Göz Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI’NIN KARDEŞİ ÜNLÜ GÖZ DOKTORU HAYATINI KAYBETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!