1. Haberler
  2. Güncel
  3. Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu

featured

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu / Haberin Peşinde Urfa

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

ŞANLIURFA – 04.06.2022 – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Jandarma  Komutanlığına bağlı asayiş ekiplerince Kesmecik Mahallesi’nde H.A’nın evine düzenlenen operasyonda, silah, yaklaşık 1 milyon lira değerine döviz, TL ve altın ile durumundan şüphelenilen araçta 20 kilogram esrar ele geçirildi.

Ekiplerin aynı evin önünde bulunan ve durumlarından şüphelendikleri  içerisinde U.G. ile E.O. isimli şahısların bulunduğu  3. .. 07.. plakalı araçta ise yapılan aramada; aracın motor kısmına zulalanmış olarak (20) kg kubar esrar ele geçirildi.

Göz altına alınan İki şüpheli Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!