1. Haberler
  2. Gündem
  3. URFA’LI ESMA ÖĞRETMENDEN KENDİSİ GİBİ ÖĞRETMEN OLAN EŞİ İÇİN YARDIM ÇIĞLIĞI

URFA’LI ESMA ÖĞRETMENDEN KENDİSİ GİBİ ÖĞRETMEN OLAN EŞİ İÇİN YARDIM ÇIĞLIĞI

featured

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde öğretmenlik yapan Esma Zencirci, kendisi gibi aynı ilçede 10 yıldır Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapan eşi Ömer Zencirci’nin, kardeşinin karıştığı bir yaralama olayından dolayı iftiraya uğrayarak cezaevine girdiğini öne süren bir video çekerek sosyal medyadan sesini duyurmaya çalıştı.

Yaralama olayını eşinin kardeşinin gerçekleştirdiğini, fakat onunda suçu üstlenmediğini ifade eden öğretmen Esma Zencirci;

“Dosyada eşimin suçsuz olduğuna dair çok sayıda somut delil varken 10 yıla mahkum edildi. Eşim olay günü polis tarafından alındığında elinde barut izi çıkmamıştı. Kamera kayıtlarında eşimin orda olduğuna dair kanıt yok. Olayın olduğu saatlerde eşimin camide olduğuna dair görgü tanıkları var. Ben 2 çocuğumla beraber bir başıma kaldım. Kızım bana her gün babasını soruyor.” ifadeleri ile eşinin suçsuz olduğunu ifade ederek yetkili makamlardan yardım beklediğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
URFA’LI ESMA ÖĞRETMENDEN KENDİSİ GİBİ ÖĞRETMEN OLAN EŞİ İÇİN YARDIM ÇIĞLIĞI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!