1. Haberler
  2. Gündem
  3. HALEPLİBAHÇE’DE ÇÖKEN YOL EKİPLERCE ASFALTLANDI

HALEPLİBAHÇE’DE ÇÖKEN YOL EKİPLERCE ASFALTLANDI

featured

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Haleplibahçe Caddesi’nde 25 yıl önce yeraltına döşenen ve kullanıma bağlı olarak deforme olan su hattı yolda çökmeye neden oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül çökmenin yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Ekiplerden bilgi alan Başkan Beyazgül yolun en kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması konusunda ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Tarihi Balıklıgöl, Şanlıurfa Müzesi, Kızılkoyun Nekropol alanı gibi önemli tarihi ve turistik mekâna ulaşmakta kolaylık sağlayan yol Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile ŞUSKİ ekiplerince onarıldı.

Su hattını yenileyen ve gerekli tedbirleri alan ŞUSKİ ekiplerinin bakım ve onarım çalışmalarının ardından Fen İşleri ekipleri gerekli işlemleri yaptıktan sonra asfaltlama çalışmalarına başladı.

Gece başlayan asfalt serim çalışmaları sabah saatlerinde tamamlanarak yol araç trafiğine açıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HALEPLİBAHÇE’DE ÇÖKEN YOL EKİPLERCE ASFALTLANDI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!