1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Babacan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Babacan’dan Ramazan Bayramı mesajı

featured

Babacan’dan Ramazan Bayramı mesajı / Haberin Peşinde Urfa

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan, yayınladıkları video mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan, yayınladıkları video mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ali Babacan, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Gönül isterdi ki bayrama bolluk içerisinde girebilelim’

“Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu bayram vesilesiyle hepinize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Gönül isterdi ki bu bayrama bolluk içerisinde girebilelim. Gönül isterdi ki bu bayrama emeklilerimiz, işçilerimiz, çiftçilerimiz, esnafımız daha mutlu girebilsin.”

‘Yeter ki ülke adaletle, istişareyle, dürüst ve ehil kadrolarla yönetilsin’

“Sorunlar büyük hepsinin farkındayız. Ama bu ülke çok büyük bir ülke. 84 milyon nüfusuyla, Avrupa’nın en genç nüfusuyla, Avrupa’nın en büyük topraklarıyla, en büyük tarım arazileriyle çok güçlü bir ülkeyiz. Büyük bir ülkeyiz. Yeter ki bu ülke adaletle, istişareyle, dürüst ve ehil kadrolarla yönetilsin. Sorunların hepsini aşarız.”

‘Hep beraber başaracağız’

“Bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Yeter ki kendimize güvenelim. Yeter ki gençlerimize güvenelim. Hep beraber başaracağız. Omuz omuza çalışacağız ve ülkemizi layık olduğu seviyeye ulaştıracağız. Ülkemiz için, adalet için, özgürlük için, zenginlik için hep beraber bu yola çıktık. Hep beraber başaracağız.”

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babacan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!