1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kazalara dikkat çekmek isteyen CHP’lilerden yürüyüş

Kazalara dikkat çekmek isteyen CHP’lilerden yürüyüş

featured

Kazalara dikkat çekmek isteyen CHP’lilerden yürüyüş / Haberin Peşinde Urfa

Şanlıurfa’da, CHP üyeleri, Suruç-Şanlıurfa yolunda yaşanan kazalara dikkat çekmek için yürüyüş yaptı.

ŞANLIURFA – 30.04.2022 – HİBYA – Şanlıurfa’da, CHP üyeleri, Suruç-Şanlıurfa yolunda yaşanan kazalara dikkat çekmek için yürüyüş yaptı.

CHP İl Başkanı Ferhat Karadağ, yürüyüş öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Suruç-Urfa karayolunun gün geçtikçe daha çok riskle beraber, kapanması güç olan yaralar açmaya devam ettiğini söyledi.

”Ölüm yolu” olarak adlandırılan, yaklaşık 80 kilometrelik Birecik-Suruç-Urfa D 400  karayolunda sıklıkla yaşanan trafik kazalarının bir çoğunun can kaybıyla sonuçlandığını belirten Karadağ, ”En son geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazası sonucu gazeteci Fehmi Kaplan ve arkadaşı Halit Öz hayatını kaybetmişti. Hükümet, her konuda olduğu gibi ulaşım konusunda da Urfa’da sınıfta kalmıştır. Duble yollarla övünen Hükümet ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı maalesef 70-80 kilometrelik bu güzergahı bir türlü duble yol yapmamıştır. Bu yolun bir an önce duble yol çalışmasına başlanması gerekir, aksi taktirde  bilanço tablosu genişleyecektir.” dedi.

Karadağ ve beraberindekiler, açıklamanın ardından ”Ölüm yolu değil, yaşam yolu istiyoruz” yazılı pankartla yürüyüşü yaptı.

Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kazalara dikkat çekmek isteyen CHP’lilerden yürüyüş
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!