1. Haberler
  2. Spor
  3. Falcao’dan örnek hareket

Falcao’dan örnek hareket

featured

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao da koronavirüse karşı elini taşın altına soktu. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine ciddi bir meblağ bağışta bulunan Kolo

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao da koronavirüse karşı elini taşın altına soktu. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine ciddi bir meblağ bağışta bulunan Kolombiyalı yıldıza doktor Oğuzhan Ekizoğlu’ndan da teşekkür geldi. Falcao’nun özellikle yoğun bakım ve serviste çalışan sağlık görevlilerin virüsten etkilenme / yatış oranını minimize etmek için kullanacakları malzeme desteğinde bulunduğu bildirildi.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açıklaması ise şu şekilde;

Galatasaray futbolcusu Radamel Falcao, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık çalışanlarının koruyucu ekipman ihtiyaçlarını desteklemek için bir bağışta bulundu!
Sağlık çalışanları olarak bağışınızı ve fedakarlığınızı takdir ediyoruz. Desteğiniz, covid-19 vakaları dahil tüm hastalarımızın hayatını kurtararak misyonumuzu ilerletmeye yardımcı olacak.

Galatasaray,Futbol,Radamel Falcao


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Falcao’dan örnek hareket
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!