1. Haberler
  2. Spor
  3. Altay Bayındır’dan İsmail Kartal sözleri: Çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor

Altay Bayındır’dan İsmail Kartal sözleri: Çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor

featured
Altay Bayındır’dan İsmail Kartal sözleri: Çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor / Haberin Peşinde Urfa

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 5-2 yendi. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 26’ncı dakikada Rossi, 50’nci dakikada penaltıdan Mesut Özil, 78’inci dakikada Arda Güler, 90’ıncı dakikada Pelkas, 90+4’üncü dakikada Berisha kaydetti. Ev sahibinin golleri ise 53 ve 67’nci dakikalarda Tayfur Bingöl’den geldi. Sarı-lacivertli takımın ilk golünde asist yapan Altay Bayındır maçın ardından soruları yanıtladı.

Tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır, beIN Sports ekranlarına konuştu. Fenerbahçe’nin genç kalecisi, “Herkes içten mücadele etti, elinden geleni yaptı. Mutluyuz. Takıma katkı sağladığım, asist yaptığım için mutluyum. Bu, düşündüğüm bir şeydi. Rossi de sağ olsun gol yaptı. İkimiz de birbirimize teşekkür ettik, farklı bir gol oldu. İsmail hoca, çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor. Herkes reaksiyon veriyor artık bu duruma. Camiamıza hak ettiklerini vermenin mücadelesi içindeyiz” dedi.

İsmail Kartal,Alanyaspor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altay Bayındır’dan İsmail Kartal sözleri: Çok disiplinli şekilde elinden geleni yapıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!