1. Haberler
  2. Siyaset
  3. GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞANLIURFA’DA!

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞANLIURFA’DA!

featured

Gelecek Partisi Ar-ge Başkanı Genel Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Bilici ve Yardımcısı Hüseyin Acarlar Bugün Şanlıurfa’ya geldi.

Genel Başkan yardımcısı Bilici, Tam gün Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan yardımcısı Bilici, Gelecek Partisi İl Başkanlığını ziyaret edip Teşkilatla buluştu. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Gelecek Partisi ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdikten sonra, Bilici, Sarayönü, Balıklıgöl, Gümrük Hanı ve Haşimiye civarında çeşitli STK ve Esnaf ile buluştu. Ziyaretler esnasında Bilici’ye İl Başkanı ve Kurucular Kurulu üyesi Dr. Abdullah Yeşil, Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Kara’ Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Emin Kancur, Karaköprü İlçe Başkanı Bekir Baydilli, Akçakale İlçe Başkanı Halil Ayhan, Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Suruç İlçe başkanı Fehmi Laçin, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Özden, Bozova ilçe başkanı Erkan Doğan, Hilvan İlçe başkanı Aziz Salgın, Siverek ilçe başkanı Mehmet Aygün, Harran İlçe başkanı Mehmet Özyavuz, Viranşehir ilçe başkanı Ahmet Koç, Ceylanpınar ilçe başkanı Salih Kalemli ve İl Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Esnafın derdini dinleyen Bilici, Esnafın çok derli olduğunu, esnafın artık evine ekmek götüremediğini ve esnafın sadece elektrik faturasına çalıştığını dile getirdi. Esnafa bir dokunduk bin ah işittik. Esnaf kararını vermiş ve Esnaf biu iktidar gidecek dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞANLIURFA’DA!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!