1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. İBO’YA İLK EŞİ VE OĞLU AHMET TATLI’DAN SERT YANIT GELDİ

İBO’YA İLK EŞİ VE OĞLU AHMET TATLI’DAN SERT YANIT GELDİ

featured

Şanlıurfa’lı türkücü İbrahim Tatlıses, İbo Show’da ailesine sitem etmiş, “Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum. Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım kimse yanımda mı? Yok” demişti.

ADALET SARA’DAN TEPKİ GELDİ

Tatlıses’in bu sözlerine ilk tepki Şanlıurfa’da yaşayan eski eşi Adalet Sara’dan geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sara, “Üstünden geçtiğin köprüleri sakın yıkma, bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin” ifadelerini kullandı.

Tatlıses’e bir tepki de en büyük oğlu Ahmet Tatlı’dan geldi. Babasının sözlerine sitem eden Ahmet Tatlı “Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti. Kendi bilir” mesajını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İBO’YA İLK EŞİ VE OĞLU AHMET TATLI’DAN SERT YANIT GELDİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!