1. Haberler
  2. Yaşam
  3. En güvenilir kişi Haluk Levent çıktı

En güvenilir kişi Haluk Levent çıktı

featured

İYİ Parti’li Aytaç Cihan, sosyal medya üzerinden yayımladığı ankette, “Başlatılacak bir bağış kampanyasında en güveneceğiniz kişi ya da kurum hangisidir?” sorusunu sordu. Cumhurbaşkanlığı, Hükümet, Kızılay ve Haluk Levent (Ahbap) şıklarının yer aldığı ankete 269 binden fazla kullanıcı katıldı. Anketin birincisi açık ara Haluk Levent ve Ahbap Derneği oldu.

İYİ Parti Bursa-Osmangazi ilçe Başkan Yardımcısı Aytaç Cihan, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘milli dayanışma kampanyasına’ atıfta bulunarak, “Başlatılacak bir bağış kampanyasında en güveneceğiniz kişi ya da kurum hangisidir?” başlıklı bir anket yayımladı.

Ankette Cumhurbaşkanlığı, Hükümet, Kızılay ve Haluk Levent (AHBAP) şıkları yer aldı. 269 binden fazla kullanıcının oy kullandığı anketten çok tartışılacak bir sonuç çıktı.

AÇIK ARA HALUK LEVENT SEÇİLDİ

Ankette sosyal medya kullanıcılarının yüzde 93’ü Haluk Levent’e (AHBAP) oy verdi. Ankette 1’inci çıkan ünlü şarkıcı ve Ahpab Derneği kurucusu Haluk Levent’i yüzde 5’le Cumhurbaşkanlığı 2’inci, yüzde 2 ile Kızılay 3’üncü, yüzde 1 ile Hükümet sonuncu oldu.

Ankete çok sayıda kullanıcı yorum yaptı.

Bursa,Cumhurbaşkanı,Hükümet,İYİ Parti,Osmangazi,Recep Tayyip Erdoğan,sosyal medya,TAyyip Erdoğan

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En güvenilir kişi Haluk Levent çıktı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!