1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. CTMovies Türkiye pazarına girdi

CTMovies Türkiye pazarına girdi

featured

CTMovies Türkiye pazarına girdi / Haberin Peşinde Urfa

ABD merkezli CTMovies, Türkiye pazarına girdiğini duyurdu. Şirketin hedefleri arasında 3 yıl içinde Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde şube açmak ve her yıl 100 milyon dolardan fazla vergi ödemek olduğu belirtildi.

ABD merkezli Online film şirketi CTMovies, 4 Ocak 2022 tarihinde imzalanan stratejik iş birliği anlaşmasıyla Türkiye pazarına girdiğini duyurdu. CTMovies’in, filmlerin daha yüksek gişe elde etmesini sağlayanların, internet üzerinden bonus kazanmasına destek olduğu belirtildi.

CTMovies’in Türkiye pazarında hizmet vermek üzere ilgili makamlarla imzaladığı anlaşmaya göre, Amerikalı şirket Türkiye’de dijital bir endüstri merkezi kurmaya, kendi inovasyon platformunu oluşturmaya, internet tabanlı endüstrilerin yayılımını hızlandırmaya, yetenek yetiştirme ve teknik eğitim konularını desteklemeye ve akıllı bir platform oluşturmaya odaklanarak Ağustos 2022’de Türkiye’de resmi olarak bir şube açacak. Şirketin hedefleri arasında 3 yıl içinde Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde şube açmak ve her yıl 100 milyon dolardan fazla vergi ödemek yer alıyor.

 

abd, TEKNOLOJİ Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CTMovies Türkiye pazarına girdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!