1. Haberler
  2. Otomotiv
  3. Ford Otosan süreye bir hafta daha ekledi!

Ford Otosan süreye bir hafta daha ekledi!

featured

Ford Otosan, Corona virüsü salgını sebebiyle üretimine ara verdiğini açıklayan ilk firmalardan biriydi. Şirketin KAP’a yaptığı açıklamada 6 Nisan olan bu süre bir hafta daha uzayarak 13 Nisan olarak güncellendi.

Ford Otosan dün Kamuoyu Bilgilendirme Platformuna yaptığı açıklamada Kocaeli ve Eskişehir Fabrikalarındaki üretime 6 Nisan’a kadar ara verdiğini ancak yeni bir kararla bu süreyi 13 Nisan’a kadar uzattığını belirtti. İşte Ford Otosan’dan KAP’a yapılan o açıklama;

“18 Mart 2020 tarihli açıklamamızda, tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde Kocaeli ve Eskişehir Fabrikalarımızda 6 Nisan 2020 tarihine kadar üretime ara vereceğimiz kamuya açıklanmış olup, yaşanan gelişmeler sonucunda bu süre 13 Nisan 2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Konuyla ilgili önemli gelişmeler yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır.”

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ford Otosan süreye bir hafta daha ekledi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!