1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’dan doların düşüşüne tepki çeken yorum: Bu bir alım fırsatıdır

İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’dan doların düşüşüne tepki çeken yorum: Bu bir alım fırsatıdır

featured

İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’dan doların düşüşüne tepki çeken yorum: Bu bir alım fırsatıdır / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, dolardaki sert düşüşü değerlendirdi. Halk TV ekranlarında açıklamada bulunan Yılmaz, “Bu bir alım fırsatıdır. Piyasa Erdoğan’ın bu söylemlerini satın almadı, şu anda piyasaya kesin bir müdahale var. Bence kaldığı yerden bu iş devam edecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dövizin muhtemel getirisine Türk Lirası varlıklarda kalarak ulaşılabilmesini sağlayacak yeni bir aracın devreye alınacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın ‘kur daha yüksek olacak’ diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak. Kur getirisi mevduat kazancının üstünde ise aradaki fark doğrudan vatandaşımıza ödenecek” dedi. Bu açıklama sonrasında Dolar/TL’de sert düşüş yaşandı.

“BU BİR ALIM FIRSATI”

Konuyla ilgili Halk TV canlı yayınında değerlendirmede bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, tepki çeken ifadeler kullandı.

Bunun bir alım fırsatı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Piyasa Erdoğan’ın bu söylemlerini satın almadı, şu anda piyasaya kesin bir müdahale var. Bence kaldığı yerden bu iş devam edecektir” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti,Durmuş Yılmaz,Halk TV,Dolar


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz’dan doların düşüşüne tepki çeken yorum: Bu bir alım fırsatıdır
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!