1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ekrem İmamoğlu’ndan eldiven ve maske uyarısı

Ekrem İmamoğlu’ndan eldiven ve maske uyarısı

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu önemli bir uyarıda bulundu. Corona virüsü kapsamında alınan tedbirler kapsamında vatandaşlardan, eldiven ve maskelerin nasıl çöpe atılması gerektiği konusunda özen göstermesini istedi ve uygun yöntemi videolu bir anlatımla canlandırdı.

Corona virüsü ile mücadelede vatandaşları sosyal izolasyona davet eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, maske ve eldivenleri çöpe atarken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Eldiven ve maskelerin tıbbi atık olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, toplum sağlığı açısından alınması gereken önlemleri anlattı.

MASKE VE ELDİVENLER NASIL ÇÖPE ATILMALI?

İmamoğlu maskelerin ve eldivenlerin ve çamaşır suyu ile hazırlanan bir dezenfekte suyun içinde yarım saat beklenmesi gerektiğini belirtti. Bu işlemden sonra malzemelerin ayrı bir poşet içerisine konulduktan sonra çöpe atılabileceğini vurgulayan İmamoğlu, uygulamanın toplum sağlığı açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da İmamoğlu’nun videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, Ankara’da yaşayan vatandaşlardan da aynı özeni göstermesini istedi.

Ankara,Balık,Corona,Google,istanbul,İstanbul Büyükşehir Belediyesi,sosyal medya,uçak

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekrem İmamoğlu’ndan eldiven ve maske uyarısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!