1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Bodrum’da korkutan hortum

Bodrum’da korkutan hortum

featured

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağla Akyarlar Mahallesi açıklarında bu sabah saatlerinde denizin ortasında meydana gelen hortum meydana geldi. Hortum Yunanistan’a ait İstanköy (Kos) adası üzerinden kayboldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’ne yaklaşık olarak bir mil uzaklıkta denizin ortasında saat 09.45 sıralarında yağan yağmurla birlikte dev bir hortum oluştu.  Vatandaşların cep telefonları ile görüntülediği hortum, bir süre sonra Yunanistan’a ait İstanköy (Kos) adası üzerinden kayboldu.

“ÖNCEKİ GELİŞİNDE FELAKETE NEDEN OLMUŞTU”

Akyarlar’daki bir restoran işletmecisi Fatih Aytaş “Hortumu denizin ortasında gördüm hemen videosunu çekmeye başladım, daha önce de böyle bir hortum gelmiş ve mahallemizde felakete neden olmuştu, sık sık yön değiştiriyordu, yaklaşık 5-6 dakika kadar devam eden hortum daha sonra İstanköy (Kos) adasının güneyine  doğru yönelerek gözden kayboldu, gerçekten heyecanlı anlardı” dedi.

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da korkutan hortum
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!