1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı

Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı

featured

Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı / Haberin Peşinde Urfa

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den dikkat çeken 3600 ek gösterge açıklaması geldi. Bakan Bilgin, “Emeklilik sistemi ve ek gösterge mekanizmasının yeniden düzenlemesi gündemimizdedir. Bu gündemin gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bilgin, bakanlık içindeki kurulun çalışmaları tamamladığını, bundan sonraki süreçte diğer bakanlıklar ve Memur-Sen ile görüşme yapılacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den dikkat çeken 3600 ek gösterge açıklaması geldi. Bakan Bilgin, “Emeklilik sistemi ve ek gösterge mekanizmasının yeniden düzenlemesi gündemimizdedir. Bu gündemin gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bilgin, bakanlık içindeki kurulun çalışmaları tamamladığını, bundan sonraki süreçte diğer bakanlıklar ve Memur-Sen ile görüşme yapılacağını söyledi.

Bilgin, daha önceki açıklamalarında konunun meclise gelmesi için ocak ayına işaret etmişti. Kasım ortasında bir etkinlikte konuşan Bilgin, “Bu çalışmayı Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle sonlandırmak için çalışıyoruz. İnşallah ocak ayında TBMM’ye getireceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıntılar geliyor…

Vedat Bilgin,​Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Bilgin’den 3600 ek gösterge açıklaması: Çalışmalar tamamlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!