1. Haberler
  2. Otomotiv
  3. Mercedes-Benz Türk süreleri uzattı

Mercedes-Benz Türk süreleri uzattı

featured

Türkiye’de bazı ticari araç modellerinin üretimini gerçekleştiren Mercedes-Benz, Corona virüsü salgını sebebiyle fabrikalarındaki üretime 5 ve 10 Nisan tarihlerine kadar ara vermişti. Markadan gelen yeni açıklamaya göre bu süreler 20 Nisan tarihine uzatıldı…

Mercedes-Benz Türk İstanbul ve Aksaray olmak üzere iki fabrikasındaki üretime 5 ve 10 Nisan tarihlerine kadar ara vermişti. Firma Aksaray Kamyon fabrikasıda üretime tekrar 10 Nisan tarihinde başlayacağını açıklamışken, Hoşdere fabrikasında ise bu tarih 5 Nisan olarak belirtilmişti.

Firmadan gelen son açıklama ise tarihlerin değiştiği yönünde oldu. İşte o açıklama;

Mercedes-Benz Türk olarak, Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüsün yayılmaması yönündeki önerileri doğrultusunda, Hoşdere Otobüs Fabrikamızda 5 Nisan 2020 ve Aksaray Kamyon Fabrikamızda 10 Nisan 2020 tarihlerine kadar üretime ara verilmesi kararımızı, çalışanlarımızın ve toplumumuzun sağlığına yönelik tedbirler ile uluslararası tedarik zincirindeki lojistik aksamalar kapsamında uzatmış bulunuyoruz.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası

Mevcut durumda; Hoşdere Otobüs ve Aksaray Kamyon Fabrikalarımızdaki üretime ara verilme kararı 20.04.2020 tarihine kadar devam edecektir.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mercedes-Benz Türk süreleri uzattı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!