1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması: Emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak

Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması: Emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak

featured

Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması: Emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak / Haberin Peşinde Urfa

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ilişkin açıklamada bulundu. Asgari ücretin emekçilerin beklentilerini karşılayacağını ifade eden Kurtulmuş, “Milletimizin tamamının da ‘tamam bu hakkaniyete uygun’ diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Akit TV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Enflasyonun artmakta olduğunu gördüklerini ve hayat pahalılığının vatandaşı rahatsız ettiğini bildiklerini dile getiren Kurtulmuş, vatandaşın alım gücünü arttıracak ilave tedbirlerin gündeme getirilmesinin farkında olduklarını aktardı.

ASGARİ ÜCRET BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAK

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Yıl sonu itibarıyla Türkiye’de asgari ücret gündeme gelecektir. Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da ‘tamam bu hakkaniyete uygun’ diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum. 19 yıldır sürdürülen vatandaşı enflasyona ezdirmemek politikasını burada da ortaya koymak durumundayız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti,Numan Kurtulmuş,Asgari Ücret


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması: Emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!