1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Deprem sonrası eğitime ara verildi

Deprem sonrası eğitime ara verildi

featured

Deprem sonrası eğitime ara verildi / Haberin Peşinde Urfa

Konya Meram’daki deprem nedeniyle hasar tespiti çalışmaları için bölgeye yakın mahalleler olan Sefaköy, Kızılören ve buralara taşıma yapılan yerlerde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile bugünden itibaren eğitime iki gün süreyle ara verildi.

Konya’nın Meram İlçesinde yaşanan 5.1 şiddetindeki depremin ardından Selçuklu’nun depremin merkez üssüne yakın mahalleleri Tepekent, Başarakavak ve buralara taşıma yapılan yerlerde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 9 Kasım 2021 tarihinden itibaren eğitime iki gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Meram ilçemizde meydana gelen deprem nedeniyle hasar tespiti çalışmaları için bölgeye yakın mahallelerimiz olan Tepekent, Başarakavak ve buralara taşıma yapılan yerlerde İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile 09.11.2021 tarihinden itibaren eğitime iki gün süreyle ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

EĞİTİM, deprem, Konya, EĞİTİM Haberleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem sonrası eğitime ara verildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!