1. Haberler
  2. Spor
  3. Japonya’daki yarış atı spikere zor anlar yaşattı

Japonya’daki yarış atı spikere zor anlar yaşattı

featured

Japonya’daki yarış atı spikere zor anlar yaşattı / Haberin Peşinde Urfa

Japonya’daki bir ata verilen isim yarışı anlatan spikere zor anlar yaşattı. Atın ismini telaffuz etmekte zorlanan spikerin çabası sosyal medyada gündem oldu. Japonya’daki bir yarış atı, alışılmadık ismiyle sosyal medyada gündem oldu. “Mo” hecesinin 8 tekr…

Japonya’daki bir ata verilen isim yarışı anlatan spikere zor anlar yaşattı. Atın ismini telaffuz etmekte zorlanan spikerin çabası sosyal medyada gündem oldu.

Japonya’daki bir yarış atı, alışılmadık ismiyle sosyal medyada gündem oldu. “Mo” hecesinin 8 tekrarından oluşan atın ismi önceki gün gerçekleştirilen yarışta spikere zor anlar yaşattı.

Üç yaşında olan Sumomomomomomomomo isimli atın adını telaffuz etmekte zorlanan spikerin videosu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Spikere zor anlar yaşatan at, piste çıktığı 12. yarışta birinci oldu.

Japonya’da bilinen bir tekerleme olan Sumomomomomomomomo “Erikler de şeftaliler de şeftalidir” anlamına geliyor.

at yarışı,Esenyurt,Japonya,Kadın,tweet,Twitter

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Japonya’daki yarış atı spikere zor anlar yaşattı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!