1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. DEDAŞ Elektrikleri Kesti Eba Dersi Yarım Kaldı

DEDAŞ Elektrikleri Kesti Eba Dersi Yarım Kaldı

featured

Koronavirüs nedeniyle öğrencilere uzaktan eğitimle dersler verilirken, DEDAŞ’ın yaptığı kesintiler eğitime de darbe vurmaya başladı.

Koronavirüs vakalarının Türkiye’de görülmesinin ardından alınan kararla okullar tatil edildi.

Bu kararın ardından öğrencilere uzaktan eğitimle derslerin verileceği açıklandı. Pazartesi günü EBA üzerinden dersler başlarken, Şanlıurfa’da ise bu durum DEDAŞ yüzünden sancılı ilerliyor. 

Kentte hayatın her alanını kesintiler ile olumsuz etkileyen DEDAŞ, Milli Eğitim Bakanlığının büyük bir çabayla devreye koyduğu uzaktan eğitime de zarar vermeye başladı.

Çocukların televizyon başında eğitim aldıkları esnada, kesinti üstüne kesinti yaşanıyor. Yaşanan kesintiler nedeniyle ders dinleyemeyen çocuklar zor durumda kalırken, veliler de şikayetlerini dile getiriyor.

Özellikle kesintilerin sık sık yaşadığı Karaköprü ilçesinde veliler, kesintiler nedeniyle çocuklarının eğitimden bir verim alamadığını ifade ederek, çözüm bulunmasını talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEDAŞ Elektrikleri Kesti Eba Dersi Yarım Kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!