1. Haberler
  2. Spor
  3. Fatih Terim’den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması

Fatih Terim’den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması

featured

Fatih Terim’den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması / Haberin Peşinde Urfa

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından basın toplantısında A Milli Takım ve meslektaşı Şenol Güneş hakkında da konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında A Milli Takım ‘dan ayrılan meslektaşı Şenol Güneş’e destek verdi. Terim, “Şenol Güneş, Türk futboluna oldukça hizmet etmiş bir arkadaşımız. İtibarsızlaştırma, yaralama, hiç hoş değil. Bunu hak etmedi. Ne o, ne de arkadaşları. Saygı, sevgi olmalı” yorumunu yaptı. 

‘Bu çocuklar bizim’

Fatih Terim ayrıca, “Milli Takım etrafında toplanmalı, moral olmalı, yardımcı olmalıyız. Bu bizim takımımız. Bu çocuklar bizim. 4 maç var daha. Çok şey değişir. Norveç’i burada yenince Play-Off falan bir şeyler yakalayabiliriz. Dünya Kupası’na gidebiliriz” ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIMLAR Haberleri, MİLLİ TAKIMLAR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Terim’den Milli Takım ve Şenol Güneş açıklaması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!