1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ‘Acil’ tablet ihalesi AKP’li adaya gitti

‘Acil’ tablet ihalesi AKP’li adaya gitti

featured

‘Acil’ tablet .lesi AKP’li adaya gitti / Haberin Peşinde Urfa

.le “Salgın, savaş, gibi olağanüstü durumlarda uygulanması gereken pazarlık usulü ile’’ yapıldı. .leyi kazanan AKP’li milletvekili aday adayı Abdülkadir Akboz oldu.

AKP’li Mamak Belediyesi, pandemi sürecinde maddi durumu iyi olmayan ve online eğitime ulaşamayan öğrenciler için tablet .lesine çıktı. Bin adet tablete, 1 milyon 145 bin TL ödendi. .le “Salgın, savaş, gibi olağanüstü durumlarda uygulanması gereken pazarlık usulü ile” yapıldı. .leyi kazanan AKP’li milletvekili aday adayı Abdülkadir Akboz oldu. AKP’li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “1000 Adet Tablet Destek Paketi… Salgın nedeniyle öğrencilerimize destek veriyoruz” diyerek tablet alımı yaptı. .le için iki şirket geçerli teklif verirken, kazanan ise AKP’li oldu. .leyi 2015 ve 2018 genel seçimlerinde AKP’den Diyarbakır Milletvekili aday adayı olan Abdülkadir Akboz’un sahibi olduğu GNT İnşaat Proje Tedarik LTD Şirketi kazandı. Şirketle 1 milyon 145 bin TL’lik sözleşme imzaladı. Mamak Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Ferat Tokmak, “ Yardım kampanyaları üzerinden rant devşirmek siyasi ahlaksızlıktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Acil’ tablet ihalesi AKP’li adaya gitti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!