1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Van Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Van Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

featured

Van Büyükşehir Belediyesi, corona virüsü salgınından dolayı beslenme imkanları azalan sokak hayvanlarını unutmadı.

Corona virüsü nedeniyle dünya genelinde yaşanan sıkıntılar insanlar kadar sokak hayvanlarını da etkiledi. Corona virüsü tehdidine karşı önlemlerini artıran Van Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için 18 odağa ve doğal yaşam alanlarına mama bırakıyor.

Foto: İHA

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, sokağa çıkmaların azalması ve iş yerlerinin geçici süreyle kapanması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin birçok noktasına mama bıraktı. Başta parklar olmak üzere kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu yerlere bırakılan mamalarla bu zor süreçte hayvanların aç ve susuz kalması engellendi.

Foto: İHA

Yetkililer, sokak hayvanlarına yönelik daha önceden de sürdürülen besleme çalışmalarının corona virüsü tehdidinin ortadan kalkana kadar artırılarak devam edeceğini belirtti. İHA

Corona,Dünya,Kedi,Sağlık,Van

sözcü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!