1. Haberler
  2. Şanlıurfa
  3. Hilvan’da zabıta görevlileri paket servis denetiminde bulundular

Hilvan’da zabıta görevlileri paket servis denetiminde bulundular

featured

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Coronavirüs salgınına karşı işletmelerin paket servis, gel-al şeklinde hizmet vermesi için denetimlerde bulundu.

Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığı için büyük bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda lokanta, restoranlar ve pastanelerin paket servis, gel-al benzeri hizmet verecek olmaları nedeniyle Zabıta Müdürlüğüne Bağlı Ekipler ilçe genelinde denetimlerde bulunduktan sonra 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların  ise tedbir amaçlı evden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Alınan önlemler kapsamında yazılı açıklamada bulunan ekipler ‘ Corona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla her geçen gün denetimlerimizi arttırıyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için ilçemizde faaliyet gösteren restoran, pastane ve benzeri işletmeleri paket servis ve gel-al şeklinde hizmet vermeleri için gerekli konularda bilgilendirdikten sonra vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda hizmet görmeleri için işletme çalışanlarının bone, maske ve eldiven takmaları için gerekli uyarılarda bulunduk. Tedbir amaçlı çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hilvan’da zabıta görevlileri paket servis denetiminde bulundular
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!